IB Automotive

Wij werken met veel passie en ervaring aan het onderhoud en reparatie van jouw auto.

Sinds 2020 is IB Automotive het autobedrijf in Duiven bij jou om de hoek. Niet alleen voor reparatie en onderhoud van je auto maar ook voor de verkoop van tweedehands auto’s. Storingen oplossen, regelen van financiering en verzekeringen, autolease wij kunnen als full-service autobedrijf jou verder helpen. Onze monteurs gaan geen uitdaging uit de weg en zoeken altijd naar de meest voordelige en goede oplossing.

Autogarage in Duiven

Voor als je op zoek bent naar een betrouwbare autogarage in de buurt. Wij zijn een kleinschalige autogarage waardoor je kunt rekenen op een persoonlijke en directe aanpak. Door onze goede locatie in Duiven, vernieuwde werkplaats en lage overheadkosten kun je bij ons voordelig terecht voor jouw onderhoudsbeurten. Wachttijden? Doen we niet aan! Wij kunnen snel reageren op problemen, waardoor je snel weer de weg op kunt. We bieden een persoonlijke aanpak, waardoor je er zeker van bent dat je de beste service krijgt.

Moderne werkplaats in duiven

Kom eens langs bij onze autogarage Het Holland 41 in Duiven. Onze monteurs denken graag met je mee of drinken gezellig koffie. Je kunt bij ons terecht voor de aankoop, verkoop, onderhoud, APK, financiering, lease, storingen of reparatiewerkzaamheden.

Afspraak maken

RDW-erkenning Autogarage Duiven

Even voorstellen

“Toen Arno na 27 jaar besloot te stoppen met zijn garage op Het Holland 41 in Duiven, viel voor mij alles samen. Vanuit deze prachtige werkplaats werken wij dagelijks aan reparaties, onderhoud, APK, verkoop en inkoop. Dankzij onze kleinschalige aanpak zijn wij persoonlijk betrokken met onze klanten en bieden wij een uitzonderlijke service. Erg fijn om dit ook van onze klanten terug te horen.”
– Ivo Bierens

Onderhoud nodig? Maak een afspraak!

Met veel ervaring en plezier werken onze monteurs aan het onderhoud of reparatiewerk aan jouw auto. Maak makkelijk en snel een afspraak wanneer het jou uitkomt.

Afspraak maken